Home   Session Times

Session Times

2017 Timetable

KinderTimetable_2015

4 Year Old Program – 15 hrs/week

Koala Group                                      Wombat Group

Tuesday  11.30am – 4.30pm (5 hrs)                 Monday         8.30am – 4pm (7.5 hrs)
Thursday   8.30am – 1.30pm (5 hrs)                 Wednesday   8.30am – 4pm (7.5 hrs)
Friday        8.30am – 1.30pm (5 hrs)


3 Year Old Program – 5 hrs/week

Echidna Group

Tuesday  8.30am – 11am (2.5 hrs)
Thursday 2pm – 4.30pm (2.5 hrs)


Extended Care Platypus Group – 3 hrs/week

Open to currently enrolled Children only from any group (3 and 4 yr olds)

Friday 1.30pm-4.30pm (3 hrs)

Read more: Further Information regarding Extended Care